over ons

Vormfotografie is een paraplu van talentvolle fotografen voor ondernemers in de interieurbranche. We werken veel samen met interieurprofessionals, architecten en leveranciers die hun werk op een professionele manier willen presenteren.

Bij Vormfotografie ben je aan het juiste adres voor alles rondom de marketing van je interieurbedrijf.

angeline dobber

Angeline Dobber is onze fotograaf voor de regio midden-Nederland. Een fotograaf die haar vak verstaat! In het portfolio van Angeline zie je vooral natuurlijk licht. De beelden van Angeline zijn professioneel en geven de interieurs weer zoals ze ècht zijn. Zonder filters of poespas.

'Mijn liefde voor interieur en architectuur komt mooi samen in de opdrachten die ik binnen dit werk doe. Hoe leuk dat er zulke enthousiaste professionals op mijn pad komen.'

neem contact op

fotografen

Iris van tricht

Iris van Tricht is interieur- en personal brandingfotograaf. Ze is niet van de statische beelden, maar maakt graag een portfolio project voor je dat tot leven komt. De sfeer en het gevoel van het interieur komt tot leven door kleur, lijnenspel, licht en details zo goed mogelijk vast te leggen. Alles waar je binnen je werk als interieur ondernemer ook over nagedacht hebt.

'Van binnenkijkers bij inspirerende interieurs, projecten van interieurprofessionals tot het vastleggen van bijzondere accomodaties of andere inspirerende locaties. Je mag mij er voor wakker maken! '

Fotograaf Iris combineert interieurfotografie met brandingfotografie. Dé manier om te laten zien wie jij bent, waar je voor staat en waarom jij doet wat je doet. Door uit te dragen wie jij bent en waar je voor staat creëer je verbinding, vertrouwen en een gunfactor. Het zorgt ervoor dat jouw ideale klant écht bewust voor jou kiest voor jou. De beelden van Iris hebben een warme sfeer als filter.

neem contact op

contact

Wil je samen koffie drinken om te bespreken of we voor jou aan de slag kunnen?

3 feitjes over ons

1

2

3

Vormfotografie is ontstaan naar een idee vanuit behoefte naar ècht goede interieurfotografen. Die zijn er nog te weinig!

We in ons eerste jaar al 12 projecten mochten vastleggen terwijl de website nog niet eens live stond?

Fotograaf Angeline Dobber werkt al 7 jaar samen met interieurontwerper Laura Hindriks. Uit deze samenwerking Vormfotografie is ontstaan.